Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-19T11:50:06Z-
dc.date.available2021-01-19T11:50:06Z-
dc.date.issued2021-01-19-
dc.identifier.citationОрганізація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908-
dc.description.abstractМета: оволодіння теоретичними і практичними навиками організації роботи фромажера для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою заклад.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectорганізація роботи фромажераuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОрганізація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр Організація роботи фромажера.pdf573.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.