Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908
Назва: | Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | організація роботи фромажера робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 19-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета: оволодіння теоретичними і практичними навиками організації роботи фромажера для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою заклад. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр Організація роботи фромажера.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.