Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27907
Назва: Організація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: організація роботи фромажера
самостійна робота
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 19-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Паска М. З. Організація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27907
Розташовується у зібраннях:Дидактичне забезпечення самостійної роботи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.