Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27898
Title: | Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | світовий ринок готельно-ресторанних послуг практичні заняття семінарські заняття спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 19-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 23 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27898 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком до Практичні_семінарські_СРГРП_Гузар.pdf | 583.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.