Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-18T14:15:13Z | - |
dc.date.available | 2021-01-18T14:15:13Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-18 | - |
dc.identifier.citation | Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896 | - |
dc.description.abstract | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | навчальна практика «Вступ до фаху» | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма_практика_Вступ до фаху.pdf | 308.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.