Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896
Назва: | Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Гузар, У. Є. Паска, М. З. Huzar, U. Ye. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | навчальна практика «Вступ до фаху» навчальна програма cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 18-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 8 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма_практика_Вступ до фаху.pdf | 308.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.