Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Назва: | Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Гузар, У. Є. Паска, М. З. Huzar, U. Ye. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | "Вступ до фаху" cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” навчальна практика кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 18-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД рекоменд_Вступ до фаху_Гузар_Паска.pdf | 640.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.