Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Назва: Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Паска, М. З.
Huzar, U. Ye.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: "Вступ до фаху"
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
навчальна практика
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 18-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОД рекоменд_Вступ до фаху_Гузар_Паска.pdf640.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.