Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Title: | Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Гузар, У. Є. Паска, М. З. Huzar, U. Ye. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | "Вступ до фаху" cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” навчальна практика кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 18-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с. |
Abstract: | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895 |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД рекоменд_Вступ до фаху_Гузар_Паска.pdf | 640.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.