Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27891
Назва: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання студентів з навчальної дисципліни
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
оцінювання результатів навчання
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 18-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання студентів з навчальної дисципліни / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27891
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОРЯДОК оцінювання_МГРБ_Гузар.pdf257.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.