Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Назва: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
практичні заняття
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Дата публікації: 18-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОД реком Практичні_семінарські_МГРБ_Гузар.pdf743.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.