Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Назва: | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | менеджмент готельно-ресторанного бізнесу практичні заняття кафедра готельно-ресторанного бізнесу cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Дата публікації: | 18-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 20 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888 |
Розташовується у зібраннях: | Семінарські та практичні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Практичні_семінарські_МГРБ_Гузар.pdf | 743.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.