Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Title: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
практичні заняття
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Issue Date: 18-Jan-2021
Publisher: Львів
Citation: Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 20 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД реком Практичні_семінарські_МГРБ_Гузар.pdf743.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.