Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Title: | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | менеджмент готельно-ресторанного бізнесу практичні заняття кафедра готельно-ресторанного бізнесу cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Issue Date: | 18-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 20 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Практичні_семінарські_МГРБ_Гузар.pdf | 743.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.