Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27885
Назва: Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Автори: Маслійчук, О. Б.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: оздоровче харчування
практичні заняття
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 18-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 20 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27885
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕМИ практ занять_Оздоровче харчування_Маслійчук.pdf922.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.