Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-18T12:00:28Z | - |
dc.date.available | 2021-01-18T12:00:28Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-18 | - |
dc.identifier.citation | Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцін. рез. н. оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 556.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.