Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Назва: | Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Маслійчук, О. Б. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | оздоровче харчування оцінювання результатів навчання cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 18-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцін. рез. н. оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 556.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.