Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882
Title: | Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Маслійчук, О. Б. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | оздоровче харчування оцінювання результатів навчання cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 18-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцін. рез. н. оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 556.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.