Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-18T11:40:31Z | - |
dc.date.available | 2021-01-18T11:40:31Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-18 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем „магістр” / уклад. Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Оздоровче харчування" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 919.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.