Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880
Назва: | Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» |
Автори: | Маслійчук, О. Б. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | оздоровче харчування спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” методичні рекомендації кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 18-січ-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем „магістр” / уклад. Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Оздоровче харчування" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 919.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.