Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880
Title: | Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» |
Authors: | Маслійчук, О. Б. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | оздоровче харчування спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” методичні рекомендації кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 18-Jan-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем „магістр” / уклад. Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Оздоровче харчування" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Оздоровче харчування_Маслійчук.pdf | 919.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.