Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27836
Назва: Standardization, metrology, certification and quality management : мanual
Автори: Bal'-Prylypko, L. V.
Slobodianiuk, N. M.
Polishchuk, G. Ye.
Paska, M. Z.
Burak, V. Ye.
Баль-Прилипко, Л. В.
Слободянюк, Н. М.
Поліщук, Г. Є.
Паска, М. З.
Бурак, В. Є.
Ключові слова: стандартизація
сертифікація
метрологія
управління якістю
Дата публікації: 13-січ-2021
Видавництво: Komprint
Бібліографічний опис: Standardization, metrology, certification and quality management : мanual / L. V. Bal' -Prylypko, N. M. Slobodianiuk, G. Ye. Polishchuk, M. Z. Paska, V. Ye. Burak. - Kyiv : Komprint, 2017. - 558 p.
Короткий огляд (реферат): The manual describes the principal problems of regulation of safety and quality of production arising in light of requirements of modern system of State technical regulation. There are characterized the basic constituents of the system, namely metrology, standardization, assessment of conformity including the stage of certification, as well as problems of accreditation of bodies by evaluation of conformity. The manual briefly describes international and domestic institutions operation in spheres of metrology, standardization, certification and accreditation. Using describes materials, there are given fundamental notions used in system of guaranteeing of quality of production, and principles of ensuring of safety and quality of foodstuffs of domestic and foreign origin. The manual may be used in training of students of level of qualification of "Bachelor" by direction of training of 6.051701 "Alimentary technologies and engineering", as well as experts of specialties of "Marketing", "Economics of enterprise", "Management", "Merchandising", "Expertise of commodities and services" etc. Leaming of problems described in the manual will also assist in training of specialists by problems of technical regulation, standardization, certification, accreditation and quality management. Посібник описує основні проблеми регулювання безпеки та якості виробництва, що виникають у світлі вимог сучасної системи державної технічної регулювання. Охарактеризовано основні складові системи, а саме метрологія, стандартизація, оцінка відповідності, включаючи стадію сертифікація, а також проблеми акредитації органів шляхом оцінки відповідність. Посібник коротко описує міжнародні та вітчизняні установи діяльність у сферах метрології, стандартизації, сертифікації та акредитації. Використовуючи описувані матеріали, дано основні поняття, що використовуються в системі гарантування якості продукції, а також принципи забезпечення безпеки та якість харчових продуктів вітчизняного та іноземного походження. Посібник може бути використаний при навчанні студентів рівня кваліфікації "Бакалавр" за напрямом підготовки 6.051701 "Аліментарні технології та машинобудування ", а також фахівці спеціальностей" Маркетинг "," Економіка Росії підприємство "," Менеджмент "," Мерчендайзинг "," Експертиза товарів і послуги "і т. д. Також допоможе вилучення проблем, описаних у посібнику підготовка фахівців з проблем технічного регулювання, стандартизації, сертифікація, акредитація та управління якістю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27836
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standartisation, metrology.pdf19.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.