Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Назва: Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
Автори: Паска, М. З.
Радзімовська, О. В.
Бурак, М. І.
Paska, M. Z.
Radzimovska, O. V.
Burak, M. I.
Ключові слова: делікатесні продукти
равлики
технологія
якість
вихід
Дата публікації: 22-гру-2020
Бібліографічний опис: Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 150-155.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва, розвиток якої вже найближчими роками призведе до зростання експортних поставок равликів і продуктів їх переробки до країн Європи. Подібна ситуація впливатиме на формування культури споживання страв із равликів і в Україні, які згодом стануть такою ж звичною стравою для українців, як креветки чи мідії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tom_26_#5_2 Наукові праці НУХТ_ Паска_Радзімовська_Бурак.pdf514.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.