Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorВаривода, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorГербер, Ю. Б.-
dc.contributor.authorГлумова, Н. В.-
dc.contributor.authorВолков, М. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorVaryvoda, Yu. Yu.-
dc.contributor.authorHerber, Yu. B.-
dc.contributor.authorHlumova, N. V.-
dc.contributor.authorVolkov, M. V.-
dc.date.accessioned2020-12-14T10:15:03Z-
dc.date.available2020-12-14T10:15:03Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationЗагальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectтехнологія жирів і жирозамінниківuk_UA
dc.subjectнапрямок "Харчова технологія та інженерія"uk_UA
dc.subjectпрограмаuk_UA
dc.titleЗагальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Загальні технології програма МАП.pdf227.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.