Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Назва: | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації |
Автори: | Паска, М. З. Варивода, Ю. Ю. Гербер, Ю. Б. Глумова, Н. В. Волков, М. В. Paska, M. Z. Varyvoda, Yu. Yu. Herber, Yu. B. Hlumova, N. V. Volkov, M. V. |
Ключові слова: | харчова промисловість технологія жирів і жирозамінників напрямок "Харчова технологія та інженерія" програма |
Дата публікації: | 14-гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Загальні технології програма МАП.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.