Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Назва: Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
Автори: Паска, М. З.
Варивода, Ю. Ю.
Гербер, Ю. Б.
Глумова, Н. В.
Волков, М. В.
Paska, M. Z.
Varyvoda, Yu. Yu.
Herber, Yu. B.
Hlumova, N. V.
Volkov, M. V.
Ключові слова: харчова промисловість
технологія жирів і жирозамінників
напрямок "Харчова технологія та інженерія"
програма
Дата публікації: 14-гру-2020
Бібліографічний опис: Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загальні технології програма МАП.pdf227.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.