Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Назва: | Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення |
Автори: | Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Басараб, І. М. Молдаванова, Л. К. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. Basarab, I. M. Moldavanova, L. K. |
Ключові слова: | м'ясо-жирове виробництво довідник технолога |
Дата публікації: | 14-гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення / уклад. Паска М. З., Мартинюк І. О., Басараб І. М., Молдаванова Л. К. - Львів, 2013. - 60 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
довідник технолога.pdf | 845.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.