Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Назва: Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення
Автори: Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Басараб, І. М.
Молдаванова, Л. К.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Basarab, I. M.
Moldavanova, L. K.
Ключові слова: м'ясо-жирове виробництво
довідник технолога
Дата публікації: 14-гру-2020
Бібліографічний опис: Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення / уклад. Паска М. З., Мартинюк І. О., Басараб І. М., Молдаванова Л. К. - Львів, 2013. - 60 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Розташовується у зібраннях:Методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
довідник технолога.pdf845.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.