Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Title: | Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення |
Authors: | Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Басараб, І. М. Молдаванова, Л. К. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. Basarab, I. M. Moldavanova, L. K. |
Keywords: | м'ясо-жирове виробництво довідник технолога |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення / уклад. Паска М. З., Мартинюк І. О., Басараб І. М., Молдаванова Л. К. - Львів, 2013. - 60 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599 |
Appears in Collections: | Методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
довідник технолога.pdf | 845.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.