Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Title: Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення
Authors: Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Басараб, І. М.
Молдаванова, Л. К.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Basarab, I. M.
Moldavanova, L. K.
Keywords: м'ясо-жирове виробництво
довідник технолога
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення / уклад. Паска М. З., Мартинюк І. О., Басараб І. М., Молдаванова Л. К. - Львів, 2013. - 60 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27599
Appears in Collections:Методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
довідник технолога.pdf845.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.