Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27586
Назва: Індивідуалізація харчового раціону у передзмагальній підготовці кваліфікованих стрільців з лука
Автори: Пазичук, Ольга Олександрівна
Ключові слова: стрільба із лука
кваліфіковані спортсмени
харчовий раціон
індивідуалізація харчування
Дата публікації: 9-гру-2020
Видавництво: Львівський держ. ун-т фіз. культури ім. Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пазичук О. О. Індивідуалізація харчового раціону у передзмагальній підготовці кваліфікованих стрільців з лука : дис. ...канд. наук з фіз. виховання і спорту : 24.00.01 / Пазичук Ольга Олександрівна. - Львів, 2020. - 206 с.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні в системі підготовки спортсменів наявна гостра потреба чіткої спрямованості на збалансованість системи тренувальних і змагальних навантажень, відпочинку, харчування, засобів відновлення, стимулювання працездатності та мобілізації функціональних резервів організму спортсменів поряд із розширенням нетрадиційних засобів їхньої підготовки для підвищення ефективності безпосередньої підготовки до головних змагань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27586
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПАЗИЧУК----09---12----20.pdf2.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.