Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T10:16:10Z-
dc.date.available2020-11-30T10:16:10Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід / М. З. Паска // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - Вип. 14. - № 1-2. - С. 48-53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectволинська м'ясна породаuk_UA
dc.subjectполіська м'ясна породаuk_UA
dc.subjectтипи вищої нервової діяльностіuk_UA
dc.subjectхолестеролuk_UA
dc.titleВплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Науково-довідкові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НТБ_Паска_2013_ліпопротеїни.pdf225.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.