Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514
Назва: Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Ключові слова: волинська м'ясна порода
поліська м'ясна порода
типи вищої нервової діяльності
холестерол
Дата публікації: 30-лис-2020
Бібліографічний опис: Паска М. З. Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід / М. З. Паска // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - Вип. 14. - № 1-2. - С. 48-53.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514
Розташовується у зібраннях:Науково-довідкові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТБ_Паска_2013_ліпопротеїни.pdf225.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.