Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514
Назва: | Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід |
Автори: | Паска, М. З. Paska, M. Z. |
Ключові слова: | волинська м'ясна порода поліська м'ясна порода типи вищої нервової діяльності холестерол |
Дата публікації: | 30-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід / М. З. Паска // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - Вип. 14. - № 1-2. - С. 48-53. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27514 |
Розташовується у зібраннях: | Науково-довідкові видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НТБ_Паска_2013_ліпопротеїни.pdf | 225.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.