Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484
Title: Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"
Authors: Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Гушнянський, І. М.
Кринська, Н. В.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Hushnianskyi, I. M.
Krynska, N. V.
Keywords: технологія м'яса
технологія м'ясних продуктів
Issue Date: 24-Nov-2020
Citation: Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" / Паска М. З., Ощипок І. М., Гушнянський І. М., Кринська Н. В. - Львів, 2010. - 173 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тех.мяса_ВСЕ_Паска_2010_навчюметод.пос.pdf3.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.