Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Гушнянський, І. М. | - |
dc.contributor.author | Кринська, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.contributor.author | Hushnianskyi, I. M. | - |
dc.contributor.author | Krynska, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-24T07:35:21Z | - |
dc.date.available | 2020-11-24T07:35:21Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-24 | - |
dc.identifier.citation | Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" / Паска М. З., Ощипок І. М., Гушнянський І. М., Кринська Н. В. - Львів, 2010. - 173 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса | uk_UA |
dc.subject | технологія м'ясних продуктів | uk_UA |
dc.title | Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тех.мяса_ВСЕ_Паска_2010_навчюметод.пос.pdf | 3.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.