Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorГушнянський, І. М.-
dc.contributor.authorКринська, Н. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.contributor.authorHushnianskyi, I. M.-
dc.contributor.authorKrynska, N. V.-
dc.date.accessioned2020-11-24T07:35:21Z-
dc.date.available2020-11-24T07:35:21Z-
dc.date.issued2020-11-24-
dc.identifier.citationТехнологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" / Паска М. З., Ощипок І. М., Гушнянський І. М., Кринська Н. В. - Львів, 2010. - 173 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясаuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясних продуктівuk_UA
dc.titleТехнологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тех.мяса_ВСЕ_Паска_2010_навчюметод.пос.pdf3.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.