Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484
Назва: | Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" |
Автори: | Паска, М. З. Ощипок, І. М. Гушнянський, І. М. Кринська, Н. В. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. Hushnianskyi, I. M. Krynska, N. V. |
Ключові слова: | технологія м'яса технологія м'ясних продуктів |
Дата публікації: | 24-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" / Паска М. З., Ощипок І. М., Гушнянський І. М., Кринська Н. В. - Львів, 2010. - 173 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тех.мяса_ВСЕ_Паска_2010_навчюметод.пос.pdf | 3.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.