Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27477
Назва: Індивідуалізація харчового раціону у передзмагальній підготовці кваліфікованих стрільців з лука
Автори: Пазичук, Ольга Олександрівна
Ключові слова: стрільба із лука
кваліфіковані стрільці
харчовий раціон
індивідуалізація харчування
Дата публікації: 23-лис-2020
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пазичук О. О. Індивідуалізація харчового раціону у передзмагальній підготовці кваліфікованих стрільців з лука : автореф. дис. ...канд. наук з фіз. виховання та спорту : [спец.] 24.00.01 "Олімпійський і професійний спорт" / Пазичук Ольга Олександрівна ; ЛДУФК імені Івана Боберського. - Львів, 2020. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертаційну роботу присвячено індивідуалізації харчового раціону у передзмагальній підготовці кваліфікованих стрільців із лука. На основі проведеного дослідження вперше обґрунтовано підвищення ефективності тренувальної діяльності до участі у змаганнях кваліфікованих стрільців із лука на етапі спеціалізованої базової підготовки за допомогою індивідуальної програми корекції харчового раціону спортсменів. Також уперше регламентовано підходи до харчового раціону та режиму дня кваліфікованих стрільців із лука на етапі спеціалізованої базової підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27477
Розташовується у зібраннях:Автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пазичук О. О..pdf1.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.