Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429
Назва: Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки
Автори: Кричковська, Л. В.
Белінська, А. П.
Анан'єва, В. В.
Krychkovska, L. V.
Bielinska, А. P.
Ananieva, V. V.
Ключові слова: управління якістю харчових продуктів
антиаліментарні фактори харчування
ксенобіотики
харчові добавки
Дата публікації: 16-лис-2020
Бібліографічний опис: Кричковська Л. В. Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки : навч. посіб. / Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, В.В. Анан’єва. - Харків : НТУ «ХПІ», 2017. - 98 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику викладено теоретичні основи безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини. Навчальний посібник призначений для студентів усіх форм навчання спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів». Розглянуто основні принципи управління якістю харчових продуктів, антиаліментарні фактори харчування, природні, техногенні ксенобіотики, а також ксенобіотики, що використовуються в рослинництві і тваринництві. Зосереджено увагу на хімічній природі вказаних речовин, їхній дії на організм людини, джерелах забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів, особливостях технологічної обробки сировини, а також хімічних методах аналізу для визначення небезпечних речовин у продуктах харчування. Посібник може бути корисний для викладачів, аспірантів, працівників харчової промисловості, а також для всіх, хто цікавиться розглянутими проблемами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429
Розташовується у зібраннях:Книги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безпека харчових продуктів_2017.pdf1.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.