Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429
Назва: | Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки |
Автори: | Кричковська, Л. В. Белінська, А. П. Анан'єва, В. В. Krychkovska, L. V. Bielinska, А. P. Ananieva, V. V. |
Ключові слова: | управління якістю харчових продуктів антиаліментарні фактори харчування ксенобіотики харчові добавки |
Дата публікації: | 16-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Кричковська Л. В. Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки : навч. посіб. / Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, В.В. Анан’єва. - Харків : НТУ «ХПІ», 2017. - 98 с. |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику викладено теоретичні основи безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини. Навчальний посібник призначений для студентів усіх форм навчання спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів». Розглянуто основні принципи управління якістю харчових продуктів, антиаліментарні фактори харчування, природні, техногенні ксенобіотики, а також ксенобіотики, що використовуються в рослинництві і тваринництві. Зосереджено увагу на хімічній природі вказаних речовин, їхній дії на організм людини, джерелах забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів, особливостях технологічної обробки сировини, а також хімічних методах аналізу для визначення небезпечних речовин у продуктах харчування. Посібник може бути корисний для викладачів, аспірантів, працівників харчової промисловості, а також для всіх, хто цікавиться розглянутими проблемами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429 |
Розташовується у зібраннях: | Книги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Безпека харчових продуктів_2017.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.