Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовканич, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Бергтраум, Д. І. | - |
dc.contributor.author | Vovkanych, L. S. | - |
dc.contributor.author | Berhtraum, D. I. | - |
dc.contributor.author | Кафедра анатомії та фізіології | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T12:07:04Z | - |
dc.date.available | 2020-11-11T12:07:04Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-11 | - |
dc.identifier.citation | Фізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 - Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 - Фізична культура і спорт, факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти: бакалавр / розроб. Вовканич Л. С., Бергтраум Д. І. - Львів, 2020. - 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27383 | - |
dc.description.abstract | Мета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з олімпійського та професійного спорту науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантажень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фізіологія спорту | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | кафедра анатомії та фізіології | uk_UA |
dc.title | Фізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 - Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 - Фізична культура і спорт, факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти: бакалавр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фізіологія спорту Робоча прогама 3.04 19-20 а.pdf | 237.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.