Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27179
Title: Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: технологія жирів
технологія жирозамінників
хімічний склад жирів
харчова цінність жирів
рослинна олія
маргарин
майонез
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Кравців Р. Й., Паска М. З., ОРщипок І. М. - Львів, 2006. - 72 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27179
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод_вказ_самостю_роб_технологія_жирів_2006.pdf866.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.