Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27179
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T09:09:27Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T09:09:27Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Кравців Р. Й., Паска М. З., ОРщипок І. М. - Львів, 2006. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27179 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія жирів | uk_UA |
dc.subject | технологія жирозамінників | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад жирів | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність жирів | uk_UA |
dc.subject | рослинна олія | uk_UA |
dc.subject | маргарин | uk_UA |
dc.subject | майонез | uk_UA |
dc.title | Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
метод_вказ_самостю_роб_технологія_жирів_2006.pdf | 866.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.