Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T08:56:36Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T08:56:36Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | морфологічнийсклад м'яса | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад м'яса | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | м'ясні консерви | uk_UA |
dc.title | Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
метод_вказ_самост,роб_акт.пробл._2006.pdf | 827.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.