Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177
Title: | Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Keywords: | морфологічнийсклад м'яса хімічний склад м'яса м'ясо птиці м'ясні напівфабрикати ковбасні вироби м'ясні консерви |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 52 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
метод_вказ_самост,роб_акт.пробл._2006.pdf | 827.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.