Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Title: Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання
Authors: Кравців, Р. Й.
Ощипок, І. М.
Паска, М. З.
Kravtsiv, R. Y.
Oshchypok, I. M.
Paska, M. Z.
Keywords: технологія м'яса
технологія м'ясних виробів
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.