Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Title: | Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання |
Authors: | Кравців, Р. Й. Ощипок, І. М. Паска, М. З. Kravtsiv, R. Y. Oshchypok, I. M. Paska, M. Z. |
Keywords: | технологія м'яса технологія м'ясних виробів |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf | 3.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.