Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T08:44:13Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T08:44:13Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса | uk_UA |
dc.subject | технологія м'ясних виробів | uk_UA |
dc.title | Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf | 3.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.