Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Назва: | Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання |
Автори: | Кравців, Р. Й. Ощипок, І. М. Паска, М. З. Kravtsiv, R. Y. Oshchypok, I. M. Paska, M. Z. |
Ключові слова: | технологія м'яса технологія м'ясних виробів |
Дата публікації: | 2-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf | 3.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.