Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Назва: Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання
Автори: Кравців, Р. Й.
Ощипок, І. М.
Паска, М. З.
Kravtsiv, R. Y.
Oshchypok, I. M.
Paska, M. Z.
Ключові слова: технологія м'яса
технологія м'ясних виробів
Дата публікації: 2-лис-2020
Бібліографічний опис: Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf3.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.