Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27175
Title: | Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Keywords: | технологія жирів і жирозамінників харчові властивості маргарину |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"/ Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 92 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27175 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навч_пос_тех.жирів_2006.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.