Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Гушнянський, І. М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Молдаванова, Л. К. | - |
dc.contributor.author | Юзьків, М. Ю. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y | - |
dc.contributor.author | Hushnianskyi, I. M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, I. O. | - |
dc.contributor.author | Moldavanova, L. K. | - |
dc.contributor.author | Yuzkiv, M. Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T08:19:06Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T08:19:06Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | якість м'яса | uk_UA |
dc.subject | стандарт на молоко | uk_UA |
dc.subject | стандарт на сіль, цукор, питну воду | uk_UA |
dc.subject | стандарт на топлені жири | uk_UA |
dc.title | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.