Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorГушнянський, І. М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorМолдаванова, Л. К.-
dc.contributor.authorЮзьків, М. Ю.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y-
dc.contributor.authorHushnianskyi, I. M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I. O.-
dc.contributor.authorMoldavanova, L. K.-
dc.contributor.authorYuzkiv, M. Yu.-
dc.date.accessioned2020-11-02T08:19:06Z-
dc.date.available2020-11-02T08:19:06Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationНавчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectякість м'ясаuk_UA
dc.subjectстандарт на молокоuk_UA
dc.subjectстандарт на сіль, цукор, питну водуuk_UA
dc.subjectстандарт на топлені жириuk_UA
dc.titleНавчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.