Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Назва: | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" |
Автори: | Кравців, Р. Й. Гушнянський, І. М. Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Молдаванова, Л. К. Юзьків, М. Ю. Kravtsiv, R. Y Hushnianskyi, I. M. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. Moldavanova, L. K. Yuzkiv, M. Yu. |
Ключові слова: | метрологія стандартизація сертифікація якість м'яса стандарт на молоко стандарт на сіль, цукор, питну воду стандарт на топлені жири |
Дата публікації: | 2-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.