Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Назва: Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Автори: Кравців, Р. Й.
Гушнянський, І. М.
Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Молдаванова, Л. К.
Юзьків, М. Ю.
Kravtsiv, R. Y
Hushnianskyi, I. M.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Moldavanova, L. K.
Yuzkiv, M. Yu.
Ключові слова: метрологія
стандартизація
сертифікація
якість м'яса
стандарт на молоко
стандарт на сіль, цукор, питну воду
стандарт на топлені жири
Дата публікації: 2-лис-2020
Бібліографічний опис: Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.