Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Title: Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Authors: Кравців, Р. Й.
Гушнянський, І. М.
Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Молдаванова, Л. К.
Юзьків, М. Ю.
Kravtsiv, R. Y
Hushnianskyi, I. M.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Moldavanova, L. K.
Yuzkiv, M. Yu.
Keywords: метрологія
стандартизація
сертифікація
якість м'яса
стандарт на молоко
стандарт на сіль, цукор, питну воду
стандарт на топлені жири
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.