Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174
Title: | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" |
Authors: | Кравців, Р. Й. Гушнянський, І. М. Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Молдаванова, Л. К. Юзьків, М. Ю. Kravtsiv, R. Y Hushnianskyi, I. M. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. Moldavanova, L. K. Yuzkiv, M. Yu. |
Keywords: | метрологія стандартизація сертифікація якість м'яса стандарт на молоко стандарт на сіль, цукор, питну воду стандарт на топлені жири |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навч_пос_Паска_2006_метрологія.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.