Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27173
Назва: Технологія жирів
Автори: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Ключові слова: технологія жирів
харчова цінність
Дата публікації: 2-лис-2020
Бібліографічний опис: Кравців Р. Й. Технологія жирів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. Розд. "Технологія тваринних жирів". - 112 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27173
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навч.посівник_Технологія тварин.жирів_2008.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.