Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27172
Title: | Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Keywords: | м'ясні продукти фізико-хімічні властивості м'яса біохімічні основи технології м'ясних продуктів навчальний посібник |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"/ Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 59 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27172 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навч.пос._фіз-хім.та.біохім.мяса_2006.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.