Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27172
Title: Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: м'ясні продукти
фізико-хімічні властивості м'яса
біохімічні основи технології м'ясних продуктів
навчальний посібник
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"/ Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 59 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27172
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навч.пос._фіз-хім.та.біохім.мяса_2006.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.