Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T07:30:44Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T07:30:44Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові властивості м'яса | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості м'яса | uk_UA |
dc.subject | сполучна тканина | uk_UA |
dc.subject | жирова тканина | uk_UA |
dc.subject | кров | uk_UA |
dc.subject | м'язова тканина | uk_UA |
dc.subject | навчальний посібник | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.