Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-11-02T07:30:44Z-
dc.date.available2020-11-02T07:30:44Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові властивості м'ясаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивості м'ясаuk_UA
dc.subjectсполучна тканинаuk_UA
dc.subjectжирова тканинаuk_UA
dc.subjectкровuk_UA
dc.subjectм'язова тканинаuk_UA
dc.subjectнавчальний посібникuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.