Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Назва: Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Автори: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Ключові слова: харчові властивості м'яса
фізико-хімічні властивості м'яса
сполучна тканина
жирова тканина
кров
м'язова тканина
навчальний посібник
Дата публікації: 2-лис-2020
Бібліографічний опис: Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.