Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Назва: | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. |
Автори: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Ключові слова: | харчові властивості м'яса фізико-хімічні властивості м'яса сполучна тканина жирова тканина кров м'язова тканина навчальний посібник |
Дата публікації: | 2-лис-2020 |
Бібліографічний опис: | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.