Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Title: | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Keywords: | харчові властивості м'яса фізико-хімічні властивості м'яса сполучна тканина жирова тканина кров м'язова тканина навчальний посібник |
Issue Date: | 2-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.